Z

Informasjon

Idrett: Pistolklubb
Skytebane : Ulsetleitet, Hareid
Tidspunkt: Tirsdag 18-20

Addresse

Ulsetleitet 184
6060 Hjørungavåg
Møre og Romsdal

Kontakt

E-post: formann@hjpk.no
Telefon: 958 30 668
Medier: facebook.com/hjpk.no

a

På himmelspretten var det feltstevne i Solidalen. Ørsta / Volda PK var arrangør, for et meget godt gjennomført stevne! Hjørungavåg Pistolklubb deltok med 8 medlemmer, og gikk 14 starter på stevnet. Det vart stilt i Finpistol, Grovpistol og Revolverfelt. Dette stevnet var Kretsmesterskap for Revolverfelt. Vegard Natvik tok 9. plass, Steinar Huneide tok 19. plass, og Marianne Thorseth tok 21. plass. Det var hard konkurranse, med mange gode skyttere! På bildet under står fra venstre Leif-Jarle Tirevoll, Vegard Natvik, ein mann med blå jakke, og Steinar Huneide.

IMG_20160505_140902_resize