Z

Informasjon

Idrett: Pistolklubb
Skytebane : Ulsetleitet, Hareid
Tidspunkt: Tirsdag 18-20

Addresse

Ulsetleitet 184
6060 Hjørungavåg
Møre og Romsdal

Kontakt

E-post: formann@hjpk.no
Telefon: 958 30 668
Medier: facebook.com/hjpk.no

a

Luminell AS har sponset Hjørungavåg Pistolklubb med utendørs belysning til skytebana på Ulsetleitet. Klubben har fått 2 stk RLX E floodlights på 240 Watt! Perfekt diameter og bredde på lyset med 45×12 grader lysspredning! På 25 meter avstand har vi no utregnet 372 lux på skivene, der det gamle arbeidslyset med halogenpære knapt rakk fram.

Luminell sponser HJPK med lys på Ulsetleitet!

Bildet lyg dessverre litt, egentlig er det heilt fantastisk i virkeligheten. Det er kun 2 lyskastere fra Luminell AS montert på vegg foran standplass som belyser skivene som står på 25 meters avstand. Denne sponsingen frå Luminell AS traff virkelig blink, og vil hjelpe klubben med å halde treninger på kveldstid i mange år framover. Tusen takk frå oss i Hjørungavåg Pistolklubb!

Sjekk gjerne ut både Luminell AS sine websider og Facebook.