Z

Informasjon

Idrett: Pistolklubb
Skytebane : Ulsetleitet, Hareid
Tidspunkt: Tirsdag 18-20

Addresse

Ulsetleitet 184
6060 Hjørungavåg
Møre og Romsdal

Kontakt

E-post: formann@hjpk.no
Telefon: 958 30 668
Medier: facebook.com/hjpk.no

a

Det vert ikkje holdt organisert trening på pistolbana på Ulset før tidligst etter 18. januar 2021. Første moglege trening med utleige og oppsette standplassvakter er foreløpig 19. januar med mindre restriksjoner frå regjeringen blir videreført. Bana er likevel åpen i treningstida, men med samme krav som ved våren 2020 – kort fortalt at man overholder 1-meter regelen, ikkje låner våpen til kvarandre, og det er maks fem mann på standplass i gongen. Krava er fastsett frå Norges Skytterforbund og kan lesast her:

https://www.skyting.no/2021/01/04/informasjon-om-handtering-av-corona-viruset-for-utovere-og-ledere-til-internasjonale-konkurranser/